crazybooklovers

Alla inlägg under juni 2014

Av Mustaschen & Harrypottarn - 15 juni 2014 17:06

Jag läser just nu....

/Mustaschen

Av Mustaschen & Harrypottarn - 14 juni 2014 21:18

Istället för att se filmen (vilket jag inte kan pågrundav åldergränsen) så lånade jag film boken!

/Mustaschen

Av Mustaschen & Harrypottarn - 12 juni 2014 13:33

Hej! Mustaschen här :3. Jag har precis lagt ut en ny video och jag tycker att du ska kolla in den ;).


Av Mustaschen & Harrypottarn - 11 juni 2014 15:34

Hej! Nu har jag sommarlov, *yesss*. Gissa vad jag kommer göra på dagarna?

Jag har läst ttyl av Lauren Myracle. Den heter samma sak på Engelska. Den är skriven i "chattspråk" och därför väldigt snabb att läsa för att vara 211 sidor lång. Den är utgiven 2004 på Engelska och 2013 på Svenska. Första hela meningen på sida 10 är: " Du såg den - yay! :)".
Den här boken kan vara lite klurig om man inte vet vad dom Engelska förkortningarna betyder, som fortafarnade finns i den svenska boken, så jag tänkte att jag kunde hjälpa er på traven.

ttyl = Talk To You Later.
G2G = Den här var svårast för mig, men jag klurade ut att det betyder Got to Go.
C yaa! = See you!

Den handlar om Angela (SnowAngel), Zoe (zoegirl) och Maddie (mad maddie). De börjar deras andra år på High School och redan innan skolan har börjat bestämmer de sig för att hålla ihop. Trots det, är allihopa med om ett eget äventyr. Zoe blir kompis med deras konstiga lärare Mr. H, som kanske vill något mer, Maddie blir kompis med någon som bedrar henne HELT och får hela skolan att skratta åt henne (stakarn) och Angela blir olyckligt kär och får börja ta hand om killproblem.

Jag gillade den här boken! I början fattade man inte vem som var vem men det löste sig, och under bokens gång kände jag lite att det var liiite för mycket namn, men jag gillade boken ändå. Det här var en typiskt sommarbok och en bok som är svår att lägga ifrån sig...... Haha! Hoppas att ni alla har en bra sommar, och så ses vi snart!
//Mustaschen (som har sommarkänsla!)

Av Mustaschen & Harrypottarn - 9 juni 2014 19:39

Hej! Jag har gjort något ovanligt. Jag har läst en manga bok. Ja, jag gillar manga det var bara länge sedan jag läste en seriöst.

Jag har läst Sword Princess Amaltea, och den heter så även om den är på Svenska. Den är av Natalia Batista. Den är 169 sidor lång. Första hela meningen på sida 11 är: " Dori! "

Det är inte mycket att säga om manga böcker, men jag ska försöka förklara så gott jag kan. Ok? Ok.
Amaltea är en egoistisk, självuppfylld prinsessa som ofta står i skuggan av sin storasyster. I deras värld är det inte killarna som är "tuffa" eller dom som leder landet utan tjejerna. (Skitbra! Mera sådana här böcker!) Iallafall, det är dax för Amaltea att rädda en prins. När hon väl har hittat en, så vill någon ta honom ifrån henne.

Detta är en jättebra bok för någon som är feminist (vilket jag är, inga elaka kommentarer om det tack) och vill ha något peppande att läsa. Det är inte mycket att säga om den här boken men den är bra, tro mig.
//Mustaschen

Så fina bilder!

Av Mustaschen & Harrypottarn - 9 juni 2014 19:20

Hello everybody! Jag har läst Pappersstäder av John Green, och den är 362 sidor lång. Den är utgiven 2008 på Engelska och 2014 på Svenska. Första hela meningen på sida 10 är: "Jag tog två små steg bakåt. ". På Engelska heter den Papertown.

Den handlar om Quentin. Han bor granne med den mystiske Margo som han alltid har varit kär i, men dom har inte särskilt bra kontakt. En kväll hämtar Margo upp Quentin och säger att han ska följa med henne på ett äventyr, och nästa dag är Margo försvunnen. Detta är inte första gången, men Quentin är fast besluten att hitta henne. Hon gör detta enklare genom att lämna förvirrande ledtrådet åt Quentin, men vill hon bli hittad? Och kommer Quentin hitta henne?

Den här boken var så bra! Jag tyckte att Margo var supercool, men det här med att bara sticka och lämna allt och dessutom lämna ledtrådar! Det tycker jag är rätt fascinerande. Att bara rycka upp alla rötter och gå, utan att ta den minsta hänsyn till vad andra ska säga. Ibland, skulle det vara kul att testa, men jag hade inte klarat det särskilt länge. Ingen kan gömma sig föralltid, alla klantar till det förr eller senare och avslöjar sig. Alla.
Den här boken var inte så mystisk som jag hade hoppats på, men den var bra ändå! Jag trodde att det skulle vara mer spänning men det var lite: "När ska han komma på det?? Orkaaa..." känsla men jag gillade den ändå. Den fick mig att GAPFLABBA ett par gånger vilket alltid är bra.
/Mustaschen

Av Mustaschen & Harrypottarn - 3 juni 2014 15:49

Hej! Jag lånade en bok och köpte en bok.
Jag köpte:

eleanor & park av Rainbow Rowell. Jag blev överlycklig när jag såg den här boken och var tvungen att köpa den, och jag har hört bra saker och har höga förväntningar. :)
Älskar omslaget!

Jag lånade ttyl av Lauren Myracle. Jag vet inget om den här boken men jag ser fram imot att läsa den! :)

Av Mustaschen & Harrypottarn - 2 juni 2014 17:52

Hej! Jag har läst Wallflower av Stephen Chbosky. Detta är boken bakom filmen The Perks of Being a Wallflower, dom jag tyvärr inte har sett. Den är 268 sidor lång. Den kom ut 1999 på Engelska och 2000 på Svenska. Mitt exemplar av boken är från 2013. Första hela meningen på sidan 10 är: " Jag önskar jag visste det."

Den handlar om Charlie. Eller ja, det namnet precis som alla andra namn i boken är bytta, för att Charlie skriver brev om sin dag till en "person", men han är anonym. Charlie är en "Wallflower", en person som funderar mycket, en person som iakttar istället för att delta och tänker mycket. Han har kompis problem, kärleks frågor och livsfunderingar.

Jag är lite beroende av den här boken. Den är så fin. Det är faktiskt en av de få böcker man kan kalla fin. Jag älskar den här boken och kommer garanterat läsa om den.
Medans jag läste boken funderade jag på om det var något fel på Charlie. No hate! Inte fel, utan att han kanske hade ett funktionshinder? Jag vill bara leva med honom :'D. Jag rekomenderar den här boken i åldern 12-100. Så länge man är över 12 tror jag att man kan läsa den när som helst.
Ha det bra,
Mustaschen :)

Emma Watson!!!

Presentation


A little reading everyday keeps reallity away ~
Vi är två tjejer som älskr att läsa! Här hittar du fangirling, boktips, noveller skrivna av oss och mycket mer!
Kontakt/sponsring: eddithebooklover@gmail.com
Obs! Att stjäla inlägg härifrån är inte okej.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om vår blogg?
 Älskar den
 Bra
 OK
 Nja...
 Buuuuu
 Dålig!!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

Ovido - Quiz & Flashcards