crazybooklovers

Senaste inläggen

Av Mustaschen & Harrypottarn - 7 maj 2014 19:08

Hej! Jag har läst Mycket mer än så av Sarah Dessen. Den är 412 sidor lång, den heter Along for the ride på engelska och den är utgiven 2009. Första hela meningen på sida 10 är "Av dessa andledningar var det sällan några kvinnliga doktorander som kom till hennes tillställningar, och de som gjorde det kom sällan tillbaka."

Den här boken handlar om Auden. Hon har precist gått ut High School, hon studerar mycket hårt och är inte direkt.... tjejig. Hennes mamma är en doktor (se meningen på sida 10) och är en riktigt kall hård bitch. Auden får ett mejl av Audens pappas flickvän som undrar om hon vill komma ner till dom på stranden under sommaren. Auden tackar förvänanade ja, och plötsligt är hon mitt inne i all tjejighet och hon har "killproblem", ja allt hennes mamma har lärt henne att hålla sig borta från. Dessutom lär hon sig något nytt, hon söker.

Gud vad jag hatar hennes mamma! Agh! Det är inte vad hon tycker, utan att hon "tvingar" Auden att tycka likadant! Och om hon inte gör det gör hennes mamma roligt av henne! Fy tusan! Auden måste lära sig att stå på sig! *frustrerat vrål och drar i håret med händerna*. Annars var boken så BRA!!!!!! Omg!! Jag kunde inte sluta läsa, och den tog mig inte särskilt lång tid att läsa. En av mina favoriter. Rekommenderar den till åldern 12-15.
Inte för att jag har något problem med det, men alla Sarah Dessens böcker är väldigt lika. Tjejen är från början oftast lite hård och ensam och bitchig, men sen kommer en kille och deras liv förändras. Jag tycker att tjejerna borde stå på sig. Även om dom är så lika blir det något nytt varje gång... om ni fattar vad jag menar ;)
/Mustaschen

ANNONS
Av Mustaschen & Harrypottarn - 7 maj 2014 06:58

Är av Ed Sheeran!

Totally agree, do you? Jag tycker att det är viktigt att vara snäll, men inte för snäll. Då blir det jobbigt för en själv och det har jag mycket erfarenhet av, haha. Ha gärna en disskusion i kommentarerna!
/Mustaschen

ANNONS
Av Mustaschen & Harrypottarn - 5 maj 2014 18:34

Hej! Min mamma tog en bild på vår hund och Smaragdernas Bok. Haha! All cred till henne och hon äger bilden.
/Mustaschen

Av Mustaschen & Harrypottarn - 4 maj 2014 13:15

Hej! Mustaschen här! Jag har läst världens bästa bok!!!!! Cinder av Marissa Meyer. Den är 394 sidor lång, första hela meningen på sida 10 är "Ändå tog det bara 2,6 sekunder för Cinders scanner att mäta ansiktets detaljer och länka bilden till nätdatabasen." På engelska heter den "Cinder" och den är utgiven 2012 på engelska och svenska. Det förvånar mig att den här boken inte har fått så mycket uppmärksamhet förrän nu, nu pratar typ alla om den på BookTube. Denna boken bygger på en askungen saga i framtiden som du aldrig kommer glömma.

Den handlar om Cinder. Hon har vissa delar av hennes kropp gjord av metall och andra grejer i kroppen som gör att hon är mer robot än människa, tex hon kan inte gråta. Dessa delar fick hon pga en olycka som hände när hon var 11. Hon bor hos hennes styvmamma och har två styvsystrar, en snäll och en elak. Hon jobbar som mekaniker i nya-Bejing och pesten härjar. En dag kommer prinsen förbi vid hennes stånd och allt vänds uppochner. Hon får reda på mer om sin bakgrund och får reda på att hon är ytterst speciell.


JAG VISSTE VAD SOM SKULLE HÄNDA ÄNDÅ FRÅN 125 SIDAN! OMG! SÅ BRA!!!!! HERREGUD. JAG ÄLSKAR DEN. PUNKT SLUT. LÄS DEN!!!!
Hehe.... Den äger!
/Mustaschen

Av Mustaschen & Harrypottarn - 4 maj 2014 13:03

Hej! Jag har läst Smaragdernas bok av John Stephen. Den är 351 sidor lång och första hela meningen på sida 10 går inte för att det är ingen sida 10 så första hela meningen på sida 11 är: " Hatten i fråga ägdes av fru Constance Lovestock." På engelska heter den "Book 1, The Books of Beginning - The Emerald Atlas".

Den handlar om tre syskon som hamnar på ett barnhem. Barnhem och barnhem, det är ju bara dom där. Dom hittar en bok, och i den lägger dom ett foto, och då, poff! är dom i en annan tid. Där måste dom besegra en häxa och syskonens tillit ställs på spel. Dom får träffa dvärgar, jättar och massa andra djur, alla inte lika snälla.

Den här boken kom jag inte alls in i! Den bara höll på, men jag blev inte alls inne i storyn. Det var en bra story, men inte för bra för att jag inte kom in i den vilket gör mycket. Synd, jag är besviken! Jag rekommenderar den i åldren 10-12.
/Mustaschen

Framsidan är fin dock.... haha!

Av Mustaschen & Harrypottarn - 29 april 2014 18:29

Hej! Jag står inför ett svårt val. Jag har lånat hem Cinder av Marissa Meyer, som jag vill börja läsa redan nu men jag läser ju Smaragdernas "stad" eller vad den nu heter. Den är rätt långsam men jättebra... Vet inte vad jag ska göra! Jag vill inte lämna tillbaka Cinder, men jag vill läsa ut Smaragdernas "någonting". AAAH! *frusterat vrål*
Nej, vänta... Jag läser båda samtidigt ;)

Av Mustaschen & Harrypottarn - 27 april 2014 19:05

Hej! Jag har läst Klicka här (för att se hur jag överlevde sjuan) av Denise Vega. Den är 217 sidor lång, första hela meningen på sida 10 är "Vi hade nästan aldrig varit ifrån varandra. " den heter " Click here (to find out how I survived seventh grade)" på engelska.

Den handlar om Erin Swift. Hon och hennes bästis har aldrig varit ifrån varandra, och när dom börjar på en ny skola hamnar dom i en varsin klass! Vilken katastrof. Allt i den nya klassen är hemskt, och hon är kär i klassens snygging. Då läser hela skolan hennes hemliga dagbok och allt är en katastrof.
Jag tycker den här boken är väldigt bra! Den växlar mellan hennes dagbok/blogg och vardag, vilket var kul!

Jag kommer inte hålla bloggen jätteupdaterad. Jag tycker inte att det är lika kul längre och vill hellre hålla på med BookTube. Min kanal hittar ni längre ner bland inläggen. Men vi hörs!
/Mustaschen

Av Mustaschen & Harrypottarn - 23 april 2014 14:06

Glad world book day! 

För er som inte vet,  World Book Day är en dag som Unesco har hittat på för att säga att det är bra med yttrandefrihet och för att hylla våra författare. Även William Shakespear lyckades födas och dö på denna dag. 

http://en.wikipedia.org/wiki/World_Book_Day hittar ni lite mer fakta. 

På min skola firade vi den genom att berätta vilka som hade vunnit en lästävling vi har anordnat, vilken gick ut på att varje klass skulle skriva ner hur många sidor den har läst. Min klass vann inte, men jag fick ett diplom för att jag hade läst mest sidor i min klass! Jag blev jätteglad och förutom diplomet fick jag välja en bok, och jag valde The Mortal Instruments stad av skuggor  av Cassandra Clare. Jag blev jätteglad att man kunde välja den boken för att jag har hört mycketbra om den och är sugen på att läsa den. 

Ha det bra,

Mustaschen.  

Presentation


A little reading everyday keeps reallity away ~
Vi är två tjejer som älskr att läsa! Här hittar du fangirling, boktips, noveller skrivna av oss och mycket mer!
Kontakt/sponsring: eddithebooklover@gmail.com
Obs! Att stjäla inlägg härifrån är inte okej.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om vår blogg?
 Älskar den
 Bra
 OK
 Nja...
 Buuuuu
 Dålig!!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ crazybooklovers med Blogkeen
Följ crazybooklovers med Bloglovin'
Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se